Det er blitt kaldere og markens grøde må opp av jorda og tas vare på. Det meldes om snø i høyere strøk og nattefrost på indre strøk. Vinteren ligger på lur og nå er det på tide å avslutte hagearbeid med innhøsting og rydding.
Gulerøttene ble store i år
Noen har truffet på hindringer i vokseprosessen,
men det er ikke noe å utsette på smaken.
Jeg sådde fire sorter i år, hvit ( urgulrota), gul, orange og lilla.
. De orange er best.
Purren ble flott i år.
Purresuppe og purrepai er kjempegodt.
I år ble det noen luftløker som er plantet ut.
Busknellikfrø er også høstet.
I kassen med urter er det fortsatt mye som kan høstes.
Jeg har frosset ned bladpersille og kruspersille.
Sitronmelissen er tørket til te.
Jeg har også laget urtesalt etter samme oppskrift som i fjor
og skal nå prøve meg på persilleolje.
Det blir kanskje et innlegg om det etterhvert.
God helg
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar