onsdag 2. mars 2016

Det spirer!

Spiring er en hyggelig aktivitet om vinteren og spirer er både sunt og godt.

Min gamle spireboks fungerer fortsatt og jeg har ikke prøvd ut
andre metoder.



Broccoli spirer.


Du kan imidlertid lese om flere måter å spire på hos
Moseplassen




Jeg la frøene i bløtt ei natt.
Dette er første dag etter såing.

Om ei uke kan jeg spise broccolispirer!

6 kommentarer:

  1. Så herlig med spirer!
    Har spiret erter,men ikke testet brocoli men det jo supergrønsaken og sikkert spirene og :-)

    SvarSlett
  2. Jeg sådde rødbeter inne for å se om jeg kunne få litt dryss på salaten, men foreløpig er det ikke noe særlig avling. Så forresten at det står om hagen din i Lev Landlig som jeg åpnet i dag, gleder meg til å lese om den, så veldig fin ut. Hilsen Ingeborg fra fruhaldshage

    SvarSlett
  3. Herlig med spirer! Særlig på denne tiden av året! Jeg spirer ruccola denne våren! Ha en fin uke!

    SvarSlett
  4. Nå ble jeg inspirert ! Det må prøves :-)
    Ha en fin helg.

    SvarSlett
  5. Spennende vårsysler! Ha en fin kveld!

    SvarSlett
  6. Spennende med spirer, og de er jo veldig sunne som du sier. Flott metode som sikkert også kan brukes på flere frø :)

    SvarSlett