lørdag 23. januar 2016

Et hyggelig gjensyn med kjøkkenhagen min i Lev Landlig

Jeg må innrømme at  det er artig å bli sett. Lev landlig fant bloggen min og tok kontakt om å få bruke bilder derfra  til  sin artikkel om hva man bør ta hensyn til når man anlegger en kjøkkenhage. 
God helg!

8 kommentarer:

 1. Så fantastisk gøy! Hyggelig gjensyn med deg også forresten:) Det er vel kaldt der oppe i nord! Her hos meg er grått tungt skydekke og regn! Snøen vi hadde er vasket bort, og nå er det rått og vått vestlandsvær som råder. Ha en riktig god helg!

  SvarSlett
 2. Vi har hatt en lang kuldeperiode og lite snø. Det er sikkert mye tele i bakken nå. De siste dagene har det regnet og til uka venter vi pluss grader. Sola er kommet tilbake og vi har hatt solfest med solboller. Nå går det bare fremover. Jeg gleder meg til våren og til å ta i bruk mitt nye drivhus som blei montert i høst. Vi rakk ikke å montere strøm i drivhuset så det kan bli litt seint før jeg kommer igang med planteoppal. Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 3. Flott å lese oom kjøkenhagen din i Lev Landlig!
  Masse inspirasjon her:)
  Venter på våren og legger planer for hagen;))
  Fin søndag til deg!

  SvarSlett
 4. Så morsomt å komme på trykk. Det gir an fin anerkjennelse av innsatsen. Ha en fortsatt fin helg Rita (ritasfryd.blogspot.no)

  SvarSlett
 5. Artig å få bilder på trykk. Gratulerer! Du har jo en flott kjøkkenhage så det vil sikkert inspirere mange.

  SvarSlett
 6. Så spennende, det må jeg se om jeg får kjøpt.
  Hilsen Ingeborg fra fruhaldshage

  SvarSlett
 7. Gratulerer! Så spennende:)
  Alltid kjekt å se sine egne ting på trykk:)

  SvarSlett