lørdag 30. august 2014

Høstbilder

Det er ennå litt blomstring i staudebedene.
Mye er imidlertid avblomstret og er klar for vinterdvalenHestemynten er ny av året og blomstrer seintPotentilla blomstrer også seint i nordSkogsymren er klar for å spre sine frø med vindenDenne dukket plutselig opp. Ikke vet jeg hva den heter, men fin er den.Malvaen imponerer i år.
 Den har nok selvsådd seg for jeg hadde ikke
så mange planter i oppal.


Den hvite malvaen er vakkerPhloxDen røde lupinen blomstrer nå i nordavindsbedet.

God helg


6 kommentarer:

 1. Du har mye blomstring fremdeles. Min malva og potentilla har ikke begynt å blomstre og jeg tror ikke de rekker. Hestemynten har jeg ikke sett før, en artig plante:-)

  SvarSlett
 2. Vakre planter :)

  Ser i en post fra 2012 at du har brukt maisplast til grønnsaksdyrking. Lurer på hvor man får kjøpt slik, og om den fungerte bra:

  Mvh. Signe

  SvarSlett
  Svar
  1. Den maisplasten jeg har brukt heter BioGarden og er godkjent for økologisk dyrking. Den er nedbrytbar, men forsvinner ikke i løpet av første vinteren. Den bør nok legges i en kompostbinge. Jeg deltok i et grønnsakdyrkingprosjekt i 2012 og fikk kjøpe maisplast gjennom prosjektet. Jeg tror det kjøpt gjennom en landbrukssentral for Troms. Jeg har brukt den til kål, løk, purre, salat og urter og synes det fungerer godt. Den slipper vannet gjennom, holder på varmen og det blir minimalt med ugress.

   Slett
 3. Flott blomstring hos deg Bente!
  Den gule du har i blomst,kan være en Rudbeckia...
  Spesielt svak for Malva...de er så fine:))

  SvarSlett
 4. Hei igjen:)
  Hyggelig du likte min cosmos-hekk:)
  Synd at du ikke får den tidsnok i blomst hos deg..den er så takknemlig og flott:)

  SvarSlett